HTML

A Föld forog tovább

"Mi mindannyian tanítványnak születtünk. Minden, ami létezik az a mi mesterünk, és minden azért van, azért történik, hogy előrébb vigyen bennünket é tanuljunk belőle."

Linkblog

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2009.09.16. 23:49 Angel7001

Elengedés………..

 Ragaszkodni valamihez, vagy valakihez............. Ha elveszítjük, úgy érezzük, semmink sem maradt, ugye?   "Ami nem öl meg, az erősít!' – szól a mondás. Minden egyes kapcsolat egy-egy lépcsőfok a fejlődés lépcsőjén. A legnehezebb dolog ELENGEDNI. Miért? Mert az elengedéshez tiszta szív kell és önvizsgálat és mert úgy érezzük, hogy elengedtük a másikat, de mégis egy darabot elvitt a lényünkből. Az élet ha kell drasztikusan vezet rá arra, hogy nem jó az út, amelyiken haladunk. A pofonok, amiket kapunk a javunkat szolgálják, csak tudni kell átértékelni őket.

Ha azt mondod, “Légy boldog” és úgy is gondold felléptél az első lépcsőfokra. Aztán ott belül meg kell szüntetned a kötödéseket, a belső beszélgetéseket és abba kell hagyni az álmodozást… Meg kell szüntetned mindent, ami a másikhoz köt! Megszabadulni és felszabadulni, ledobni a holt terhet és megkönnyebbülni! Az első lépcsőfok nélkül nincs második hidd el, mert a kedves egy szavával egy tekintetével fel tudja építi mindazt amit napokig próbálsz lebontani!!! Kötéltánc ez!

Tény, hogy mindazt amit vele tapasztaltál és megéltél beépül a személyiségedbe. Mennyi mindent tanultál önmagadról és tőle? Kérlek állj fel a második lépcsőfokra, tudom, hogy menni fog, hisz eddig is minden akadályt leküzdöttél. :)

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nucablogja.blog.hu/api/trackback/id/tr771387459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása