HTML

A Föld forog tovább

"Mi mindannyian tanítványnak születtünk. Minden, ami létezik az a mi mesterünk, és minden azért van, azért történik, hogy előrébb vigyen bennünket é tanuljunk belőle."

Linkblog

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2009.06.17. 20:52 Angel7001

Valami nincs rendben a világképünkkel!

- A pszichének milyen hatása van az egészségünkre?

- Talán mi magunk akarunk megbetegedni, így próbálva megoldani egy helyzetet az életben, ami kellemetlen. Ha nem becsülnek meg meghűlünk, ha méltánytalanság ér influenzát kapunk. Ha egy házasság, viszony, vagy karrier összeomlik súlyos betegség alakulhat ki.

- Azt hiszem értem mire gondolsz.....

- Örülök, tudod minden helyzet energiával tölti fel az embert, vagy éppen veszi azt el tőle. Pl. az érzelmi energia levezetését kapcsolatainkban tehetjük meg. Pozítiv érzelmekkel (lekesedés, öröm, boldogság) keveset égetünk el belőle, negatív érzelmekkel már sokkal többet. Ha az összes energiát ezen a szinten felhasználjuk, akkor nagyon kevés marad az értelmi és már szinte semmi sem marad a lelki szintre.

- Hogyan juthatunk el a magasabb szintű energiákhoz?

- A magasabb szintű energiák eléréséhez úgy jutunk el, hogy kiküszöböljük a negatív energiák felszínre jutását. Gondolj csak bele, gondolatainkból mennyi negatív, destruktív és ócsárló és mennyi pozitív, konstruktív és felemelő..... és a benyomások. Hogyan reagálunk a minket érő dolgokra?

- Na igen, gondoltam, hogy szóba hozod.

- A negatív érzelmeket nem szabad elfojtani, azzal semmit nem érünk el, sőt.... Inkább fordítsuk a tudatot pozitív dolog felé és hagyjunk fel a negatív érzelmek kifejezésével. Minden negatív érzelem abból származik, hogy valaki mást akarunk hibáztatni, ha várakozásainknak nem felel meg valami. Ez még csak a kezdet, ehhez még hozzá tartozik, hogy fel kell számolni a negatív hatásokat, távol kell tartani magunkat a negatív emberektől, hátat kell fordítani a negatív könyveknek, nem beszélve a tv-műsorokról.  Arra kell összpontosítani, milyen emberek akarunk lenni, mit akarunk elérni!

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok


A bejegyzés trackback címe:

https://nucablogja.blog.hu/api/trackback/id/tr141191954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása